Helt otroligt – kände att formen var på väg att vara riktigt bra och trodde på chans att kunna ta ett SM-GULD på Olympisk distans i Västerås 13 juli 2014. Men man har ju ingen koll på motståndet så det var verkligen osäkert. Lyckades ta ett sm-guld och är grymt nöjd med det! Simmade inte så bra som jag velat och sprang sämre än jag förväntat mig – men cyklingen gick snäppet bättre än jag beräknat . Och mycket tack vare min starka cykling så lyckades jag nå mitt mål att ta ett SM-GULD.

Min race-rapport kan läsas på FB-sidan
Och idag tisdag börjar träningen mot nästa mål Rullskids-SM 13 september Värmdö Stockholm. 27 km på tävlingshjul. Åkte ett bra pass på tröga hjul idag för att få bättre styrka – Esbjörn var med och slet också – blev ett riktigt bra pass!
Och igår måndag körde jag 2 timmar paddling som återhämtningsträning. regnade och blev kallt + att jag fick mig ett dopp. kunde paddla riktigt dåligt – men slet och jobbade på ändå……