Är verkligen märkligt – verkar som våren har kommit! Utanför mitt hus så växer nu snödropparna – dom är gula!! På vägen till jobbet idag låg en död grävling – säkert vårtecken. Brukar på våren vara ungefär 10 döda grävlingar på sträckan Uppsala Gävle. Hoppas bara jag sklipper även i framtiden köra på någon…..
Här liten kort rapport

Fredag
Bra skidpass efter jobbet i Högbo med Janne Ö. Hade fina skidor. Kom hem ca 19 30.

Lördag
Skidvallning och mätte även upp 2 par skidor. Blev ett bra pass i blött före uppe på Storvreta-spåret. Körde med Pontus R, esbjörn fr klubben + Ulrik S från Storvreta. Hade bra skidor och blev ganska hård åkning igen.

Söndag
Tittade på tjejvasan fär vår RS-RILLER-åkare Annika l kom 3a – KUL!.
Sedan herrarnas 5-mil på OS för att därefter gå ut och valla lite skidor. Ingen träning.

Måndag
Köpte pulvervallor och lite klister på Naturkompaniet i Gävle. Blev 3100kr. Är dyrt att ligga på topp. Ingen träning – vilade för att eventuellt åka upp till Vasaloppet och köra Halvvasan. Men skippar det! Blir inte snabbt före – utan det verkar åter vara dessa knepiga fören runt nollan och på plussidan. Är en fördel när det blir plus – för då är det klister som gäller!