Så rullar det på….. träningen åter på spåret…. hahahahaha….. Formen blir lite bättre nu och det känns ganska lätt att åka skidor – förutom att det är jobbigt när backarna kommer och att jag blir ifrånåkt av de som jag tränar på vid de lite längre intervallerna – vet inte om det är att jag är svag och gammal (kanske dessutom för tung) som gör det!!! Kortare distanser så är jag nog snabbast dvs typ upp till 300-400m……. alltså ca 1 till 2 min åkning

Onsdag 22 jan
25 km skidor i Skyttorp – åkte med Schäfer som jag mätt upp skidor till.

Torsdag 23 jan
Styrka på lunchen – körde ensam – bra pass
På kvällen DM-stafett i Häverödal. Jag åkte sista sträckan – fristil. 37:43 på 10km. Okej – men inte riktigt bra tryck i åkningen. Bröt en stav när det var ca 1,5 km kvar o fick åka med en stav på slutet… ramlade en gång till och slog högra knäet lite och vänster vrist

Fredag 24 jan
Lunchsim ca 30 min – kändes rikitgt bra i 100m med bra fart – kunde sedan ligga och trucka på i stabil fart med ett tempo på 1 min per 50m.

Lördag 25 jan
Jag och killarna skottade i 2,t im för att fixa lite bättre spår i Skyttorp

Söndag 26 jan
26 km klassiskt i Skyttorp – träffade på Sterner från UVK och vi åkte ihop några km på slutet av passet

Måndag 27 jan
Skier + Roddmaskin. Ena Skierg-maskinen trasig så jag rodde:
Uppvärmning 1000m
Intervaller 4x1000m
Nedvärmning 1000m
100m max SkiErg 18,6 sek + 18,9 sek

Tisdag 28 jan
Intervaller skidor Valbo 4×6 min – Bra och hårda intervaller – gick bra två första – sedan jobbigt 2 sista. uppvärmning nedvärmning ca 3km

Onsdag 29 jan
Skidor och lite stenplockning i Skyttorp. Ca 25 km – Kändes bra. klassiskt. Idag anmälde jag och Ulf T oss till evertsbergsrännet på Lördag 1 feb. Skall bli kul att få åka 40km klassiskt på Vasaloppsspåret. Start i Evertsberg och så åker amn bakvägen till Tennäng och där vänder man för att åka tillbaks till målet i Evertsberg.
Mätte ett par skidor + började tävlingsvalla mina fin-skidor.

Nya Rossignol
SWIX LF4 i botten – 1 lager Blå Toko HF – 1 lager Röd Toko HF + Rött Streamline Pulver

Snabba fina Fischer
2 lager Skigo Nysnö testparaffin – Skigo C99 mix med C105

Karhu – Kallföresskida
2 lager SWIX LF4 – följer med som back up – om det skulle bli mycket kallare än prognos