Här lite kort om läget – jobbar idag och skall frösöka köra ett multipass på lunchen. Först styrka och sedan lite simning direkt efter det. sedan en lunch innan jag fortsätter resten av dagens jobb. Skall också försöka hitta en gran på vägen hem…..

Och här finns ingen snö……………..

Torsdag
Körde ett bra pass styrka – kände mig sliten
Uppvärmning cykeltrainer 5 min
Styrka 45 min

Fredag
Rullskidsintervaller med Janne och Niklas. Blev ett bra pass. Lite is på vägen – men det funkade hur bra som helst.

Uppvärmning 15 min
4 st 4minutersintervaller med 2 minuters vila mellan
1 st backintervall 2 min
Nedvärmning 7 min

Lördag
VILA – Lisa hämtade kilalrna för att åka upp till Jämtland och fira jul.

Söndag
Körde in ved på altanen 2 kubik – gick ganska snabbt
Sedan VILA
Här en lite framsida som jag fixat till för Sveriges nästa skidskytte-stjärna (hoppas jag). Peppe är snabb på skidorna och åker ifrån både Björn Ferry, Bergman och Fredrik Lindström på träning. Speciellt på korta sprintar. Han kommer få åka Världscup nu i Skidskyttets eget tempel – nämligen Oberhof. Vi önskar Peppe lycka till! Han hade dåligt genrep på Universiaden nere i Italien förra veckan. Gick riktigt dålitgt där – så nu måste det väl gå bra. Men skidskytte är så mycket en mental sport – så det kan mycket väl vara så att det aldrig kommer gå bra……