Idag Lördag åter igen Vinterstudion. Som vallare är dte väldigt intressant att följa och kolla hur materialet-skidorna fungerar för åkarna. Är verkligen kul denna satsning som SVT gör på längdåkning. Idag tro vi att Sundby eller Legkov vinner. Hellner är sjuk och startar ej. Vi håller lite extra tummarna för trevlige Anders Södergren!!!! Röthe från Norge kan säkert också göra ett bra lopp. Spännande!!!!
Och i damloppet står det mellan tre stycken vassa damer – Björgen – Kalla – Johaug. Här tippar jag Johaug tar hem segern – men Kalla kan kanske vara med och fajtas. Hon ser i år bättre ut än någonsin.

Här utanför är det grönt på¨gräsmattorna och det verkar som vi inte kommer få någon snö till jul. Hoppas jag har fel!

Hade tänkt jobba idag – men det får bli en vilodag – är fortfarande väldigt nöjd med hur det kändes på gårdagens skidpass. Och senare så blir det nog lite V75 – där vi hoppas på att få in lite fräscha julklappspengar!!!!