Torsdag
Lunch – åter dags för ett hårt styrkepass med ulf T och Simgurun. Vi kunde idag köra på hårt och dessutom ökade vi vikterna på ett antal övningar. Mycket bra pass

Kväll – Löpning med UVK. Vi blev 8 st och vi sprang ut och körde följande pass. Mitt andra löppass detta år.
Uppvärmning – 2 km löpning + stretching
Springomklungan – intervaller 8 min
Stegrande löpning 1 stolpe lugnt 2 stolpar stegrande – 2 stolpar nära max
3 st 4-minutersintervaller med 1min jogg emellan
Nedjoggning 2 km

SHIT – Vad jobbigt det här var. Jag var klart sämst och blev ifrånsprungen av alla. Tjaaa – klarade väl en intervall och då var jag först. Men oj – vad jobbigt det är att springa – SKALL nu verkligen försöka få in några löppass – Det känns som det skulle göra nytta och att det är riktigt bra träning dessutom…..

Uppvärmning cykeltrainer 7 min
Styrka hårt – 45 min
Löpträning UVK – 60 min