Idag så måste jag åka ner till Uppsala för att pojkarnas mamma sökt ensam vårdnad. Vi ses i Tingsrätten 13 30 – suck och shit…..

Så för att klarna skallen och hinna med ett simpass idag så blev det bil till Gävle 05 05. Lyckades börja jobba 06 00 – vill inte ha för mycket minustid och var i bassängen 06 30. Simmade riktigt hårt drygt 20 min och försökte hålla bra fart och ha bra teknik. Går stundtals fort och däremellan så letar jag tekniken och farten.

På banan bredvid låg Pontus Andersson och simmade. Han simmar fort – det kan jag garantera. Fick en trevlig pratstund med honom. Han jobbar som rektor för 6 skolor här i Gävle. Och dessutom är han en av de tre initiativtagarna till Forsbackarännet. Väldigt trevlig – på bilden nedan är han längst till vänster. I mitten syns simgurun och till höger Ann Floren – ledare i fjol för min grupp på forsbackarännet och fru till Patrik som är den tredje mannen bakom loppet.