Så blev det morgon…. Vaknade kl 03 00 – var nog alldels för slut från gårdagens hårda träning för att kunna sova. Först styrka och sedan hårt tempopass med Monstret. Idag började dagen med lite jobb – gick sedan 06 45 till Fjärran höjder och simmade 2100m.

Kroppen var slut och det var inget bra tryck i simningen. Men det känns riktigt bra att vara igång ochn träna igen. Skönt med träningsvärk.

Vet inte riktigt vad dagens simpass gav för något. Kanske tjockare pannben och sedan gav Ulf mig tipset att dra upp simmössan så kanske jag slapp ha vatten som rinner in i simglasögonen. Tack för det – blev genast mycket bättre! Bilden nedan från starten på triarhlonträningstävling i Björklinge. Det är jag som simmar längst ut och till vänster om gula simmössan. Jag väljer nästan alltid att ligga längst till vänster – eftersom jag andas på högra sidan.