Så blev det äntligen bad på Fyrishov. vi kom dit kvart i 10 och åkte därifrän just före klockan 16. Äntligen lite träning. Simmade 3x1000m med uppehåll emellan. Sedan 300m extra då Elias ville simma en hundring bröstsim innan vi gick hem. Förskte på dagtens pass fungera på armtagen – få grepp i vattnet, trycka till på slutet och framförallt öka frekvensen. Simningen kändes verkligen bra. Känns som jag simmar fortare än jag någonsin gjort. Får bra grepp i vattnet och jag kan simma avslappnat. Är dock fortfarande inte riktigt nöjd – är säker på att det är några smådetaljer nu som jag borde förbättra. Hade dessutom på dagens pass – lite extra styrketräning. Axel tog tag i mitt ben och liftade med. Det var bara att ta i och mata på dåååååå…. Innan vi åkte hem så gick vi in på simbutiken. de är verkligen proffessionella – Hade bestämt mig för att köpa ett par Head simglasögon – men här på Kroons hade de ett par Cressi som var bättre, satt bättre och var billigare. Färgerna matchade dessutom min våtdräkt så nu längtar vi tills vi kommer ner i öppet vatten och kan testa dessa grymma snygga snabba glasögon. Väldigt bra klar sikt är också en fördel med dessa glasögon.