Måndag och tillbaks till normala rutiner efter en härlig midsommarhelg. En midsommarhelg som gjorde att jag inte vet om min kropp längre fungerar. Var därför med spänd förväntan jag gick till Fjärrans utomhus-bassäng för ett simpass. Kennet F och Ulf T. hängde på. Mycket folk och vi fick simma på en bana med 2 andra. Blev några omsimningar. Det bästa med dagens pass var att kroppen fungerade precis som vanligt. Simmade ca 2000m i lugn fart och fokuserade på teknik. Går partiellt bra. Känner att jag till och från har väldigt bra flyt och teknik. Däremellan så brister det med något. Var idag imponerad över Ulf – han har inte simmat så mycket och idag följde han med i mina fötter nästan hela passet. Kul! Har dessutom fått helkonstiga myggbett som nu ser ut som stora bölder och kliar. Kanske var det dom som gjorde kroppen konstig. Tror att det är myggbett iaf.

Planering v26
Mån – lugn simning långt
Tis – Simintervaller 1000m – kväll Tempocykel – kort pass…
Ons – Lugn sim lunch ca 1000m – kväll träningstävling Triathlon Björkling
Tors – lunch styrka – kväll/em simning lugnt långt
Fre – Simintervaller 1000m
Lör – Morgon cykel + em/kväll ev simning Björklinge
Sön – Simning Björklinge – skippar rullskidor

Kör den här veckan och nästa vecka ett simblock – där jag fokuserar på att få till simningen. Detta som preparering inför Vansbrosimningen – som jag hoppas kunna vara med på. Har dock fortfarande ingen anmälan och startbevis. Får se om jag har råd och möjlighet att få tag på en startplats. Efter Vansbro kommer det bli lite mer fokus på löpning. Det skall bli kul att få igång benen. vet dock inte om jag kan springa med min gamla kropp i någon bra fart. Vi får väl se…… tiden kommer ge svar……
Kanske också testa triathlon tävlingsdräkten jag fått från Trimtex.