Idag var vi 5 st som simmade intervaller. Nu är vi kan man säga en träningsgrupp. Riktigt inspirernade med fler som ligger och plaskar. Vi körde samma intervaller som vi kört tidigare. Med skillnaden att idag var det premiär för utomhus-simning. Öppnade igår 27 maj och jag kan lova att det känns väldigt fräscht simma utomhus. Lättare och friskare att framförallt andas. Skönt också att slippa vändningar var 25e meter. Tommy är fortsatt stark i simningen och jag har svårt att följa deras fötter i 200m. Vi avslutade med en snabb 50a. Där kan jag hänga med och det blev målfoto på oss 3 som var först. Åter ett bra pass och det här borde ge bra resultat för min simning.

4x100m med 3x200m emellan + en snabb 50a
Nedvärmning 150m
Totalt 1200 meter
(Bilden ovan från Gävle Triathlons provapå-tävling söndagen 26 maj)