Lunchen – måndag
Åter ett riktigt bra pass med styrketräning.
Åter lite starkare.
Körde på hårt och var ganska slut efter passet.

EM – måndag
Dags för ett cykelpass. Hade tänkt köra min 3-milsrunda. Men kom ut ganska sent – så det fick istället bli överfartsintervaller runt Vattholma. Idag blåste vindarna från rätt håll och plötsligt så var farten och benen riktigt godkända. Kanske inte riktigt supertryck – men det kändes bra mycket bättre än de 2 tidigare gångerna. Har tyvärr ingen klocka och ingen hastighetsmätare. Som avslutning cyklade jag upp till Jörgen O. och fick en Shimano-kasett så jag kan få igång mina träningshjul igen. Knyckte ju en kasett från dom till Kalle N;s 3-ekrade bakhjul. Som ni ser på bilden så fick ett annat snabbhjul vara med och leka idag.

Uppvärmning cykeltrainer 10 min ca 5,3 km
Styrka 45 min
Cykel-intervaller 40 min 22km