Torsdag – På lunchen blev det ett förkortat styrkepass. Hade ett jobbmöte kl 13 00. På kvällen var det öppet hus på Storvreta-skolan. Var fint väder och trevligt. Blev därför ingen träning på kvällen. Såg istället Sverige mot alla mina tips överraskande vinna på starffar mot Canada. Det omöjliga är möjligt visade detta. Bra, skön och värdefull information det. Elias hjälpte mig att installera lite appar på min jobb-telefon. Fick Wordfeud bl a. Och hur kul var inte det. Kommer nog bli många roliga stunder med Wordfeud. Just den typen av spel är ju min favoritsport. Nästan bättre än cykla och åka skidor – fast eljest.

Några rader om pojkarna och deras skola. Det funkar nu äntligen bra med pojkarna. Verkar vara lugnt och stabilt och Axel som det varit lite problem med verkar ha mognat ovh trivas. Jaja – Nu verkar det bli lite rörigt igen Pojkarnas mamma skall gå en utbildning i Kungsängen Stockholm och vil därför skriva in båda pojkarna på en liten kristen skola – som skall vara så bra – så bra! Suck – nya dagar – nya problem är väl en kort sammanfattning på detta. Spännande fortsättning på detta kommer……..

Uppvärmning 5min cykeltrainer
Styrka – hårt och bra 35 min