Har igår och idag försökt lägga upp en tävlings- och träningsplanering. Är lite svårt att bestämma sig för någon speciell tävling och att hitta något riktigt bra mål som man kan fokusera mot. De A-tävlingar som jag har i år är 3 st Vätternrundan, Triathlon-SM Olympisk distans och Sala Silverman (1/2 ironman) + att jag vill simma hyfsat fort på Vansbro-simningen. Svårigheten och även det roliga är ju att ha fler sporter/grenar att träna. Problemet med detta är ju att få in nog bra och nog mycket träning. Hur skall jag planera och lägga upp min träning på bästa och även roligaste sättet för att nå mina mål. Det jag har mest problem med just nu är löpningen. Troligen på grund av att jag är både för tung för löpning och därmed/samtidigt tycker det är tråkigt. Skulle verkligen behöva en kick/hjälp med att få igång min löpning. Får se om varmare väder och Storskogens fina löpstigar kan få mig motiverad.

Så här ser planeringen som jag gjort ut:

Tävlingsplanering

·
8 maj – 20km Tempo KM IK Fyris

·
22 maj – 10km Tempo Östanbyn

·
5 juni – 23km Tempo Skokloster

·
15 juni –
Vätternrundan – Mål: Ensamcykling under 9 tim

·
19 juni – 22,6 km Tempo Tierp

·
3 juli – 10km Tempo Åbyggeby

·
7 juli – Vansbrosimningen 3km

·
26 juli – Forsbackarännet 21 km simning

·
31 juli – Tempo Uppland el Gästrikland

·
10 aug – Triathlon Olympisk distans Jönköping

·
14 aug – Tempo 30km Odensala

·
24 aug – Halv Ironman – Sala

·
28 aug – Tempo Väsby el Årsunda

Träningsplanering

·
Cykelblock v16-17 och 19-20
·
Fjällen v18 med killarna
·
Cykel och Simblock v21-27
·
Löpning – skall försöka köra löpning parallellt
så mycket som möjligt
·
Rullskidor – kanske ett pass i
veckan – ökad intensitet fr sep

Kommentar: Behöver få lite feed back på om detta är vettigt. Kanske allra helst lite tips på förbättringar – ändringar – kompletteringar. De mål jag satt upp är att ensamcykla Vätternrundan under 9 timmar. Ta medalj – vara på pallen i de 2 triathlon-tävlingarna. samt simma Vansbro under 50 min.