Idag på lunchen så dök min simguru upp (hahahahaha). Det innebar på en gång betydligt bättre kvalité på passet än när jag plaskar runt själv. Fick bra feed back på simtekniken och sedan körde vi 3 st 200m-intervaller med 100m i lös fart som mellanintervall/vila. Alltså hastigt och mindre lustigt – mer jobbigt så hade vi simmat 900m.

Jag kör när jag simmar ensam aldrig intervaller iaf inte på något planerat sätt. Så det här var mycket bra! 200 meter är väldigt jobbigt för mig – Jag får verkligen ta i för att orka 200 meter i bra fart. Fick tipset att försöka slappna av i händerna, spänna magmusklerna och glida + tänka på tekniken. Går hyfsat bra ända till jag blir trött och det blir jag – idag kom det efter ca 100m.

Simning 35 min – Intervaller 3x200m med 100m lös fart efter varje 200-ing.