Vaknade på morgonen – var inte helt fri från förkylnings-symtom. Tog lite nässpray och bytte om för att åka till UVK Rullskidspass. Kändes ganska okej och det blev ett väldigt bra pass. Vi var åtta stycken. Fint men lite kallt väder och idag var det tom torrt på asfalten. Kent ledde passet och vi körde sedan ganska många teknik-övningar. Känner mig nu väldigt avslappnad och har gått fram väldigt mycket tekniskt i min rullskidåkning. Efter teknikövningar åkte vi åter iväg mot Jälla och den vackra herrgården vid Hallbyboda. Samma sträcka som vi åkt de tre sista söndagspassen. Idag var nog det snabbaste passet vi åkt – gick bra att trycka på. Tog det dock lite lugnt under passet för att inte dra på mig förkylning. Blev ett längre pass än jag tänkt – men det var så fint att jag kunde bara inte låta bli att åka längre i både tid och längd. Sedan snabbt hem till killarna och Vinterstudion. Hann se slutet på herrarnas stafett från Världscupen i Gällivare. Vallade ett par skidor som en kille från UVK lämnat till mig på lördags kvällen. Ångrar lite att jag inte struntade att träna idag.


Rullskidor ca 30km – 2 tim 30 min