Simmade idag på lunchen ca 25 minuter. Återigen kändes det precis som det har gjort hela veckan – dvs bra. Får bra grepp i vattnet och kan trycka på. Är nu väldigt sugen på att få lite nya grejer att träna på rent tekniskt för simningen. Känns som jag nu kanske är redo att ta nästa tekniksteg i simningen.

Hade tänkt springa på eftermiddagen – men känner mig rätt trött och sliten. Tror jag skall våga vila. Vaknade i morse 04 10. Klev upp halv fem och var på jobbet 05 58.

I går kväll hade jag dessutom styrelsemöte med Uppsala Vasaloppsklubb – UVK sent på kvällen. Blev ett bra och mycket trevligt möte. Klubben växer och vi har nu börjat få riktigt bra ordning med organisation, tränare och träning. Kommer det bara snö till vintern så kommer vår klubb växa och bli en bra klubb för de som vill åka längdskidor.Vi gick igenom ekonomi, träningar, en massa andra uppgifter. På min lott föll att uppdatera stadgarna och se till att de blir utlagda på nätet. Fixa till inbjudan till UVK-rullen som vi skall köra 23 september. Ordna så vi får hem provkläder för tävlingsdräkter, västar, jackor, mössor och pannband som vi skall beställa. Vi kommer nog bli en av Sveriges snyggaste klubbar med våra supersnygga dräkter som Trimtex skall sy åt oss. dessutom så skall jag fixa till et utskick till vårt läger som vi skall ha 6-9 december uppe i Orsa-Grönklitt. I år hoppas vi på natursnö.