Hade tänkt simma på morgonen idag – men hann inte. Konferens på jobbet. Ringde därför till Kennet och frågade om vi skulle kvällssimma.
Klockan 19 15 i Björklinge. Var en underbar kväll med sol och ca 19 grader C i luften. Vattnet var inte så varmt. Axel bytte om till badbyxor oxh Elias fick bli simfotograf.

Vi bestämde oss för att simma 3 lite kortare ben. Först 375 m som det är till 3e bryggan efter stranden till höger.

Så drog vi iväg. Jag simmade på så bra jag kunde och på 375 m så höll jag på 6 min 50 sek. Fick bättre och bättre grepp i vattnet under hela simningen. Det som var mest positivt var att jag nu ikväll kunde skjuta och trycka iväg mig på ett bra mycket bättre sätt än någonsin tidigare. Kennet simmade också bättre än han gjort tidigare. Han skall ju tävla nu till helgen i Sala.