En timmes simning. Blev väldigt mycket bra intervaller. Simmade en halvtimme själv. Sedan dök Gävle triathlons bästa simmare upp. Hängde med på en del av hans intervaller. Blev 2 st hundringar – några snabba 50m och så avslutade vi med 4 st supersnabba 25or. Blev ett riktigt bra kvalitetspass. Intervallerna jag körde själv hade fokus på teknik. Körde som jag fick tips på i kommentarerna intervallerna med fokus på teknik iställer för tid. Väldigt bra tips som jag vill tacka för.

Idag började jag också med att testa ett viktminskningspreparat som vi eventuellt skall importera och sälja med start nästa höst. Detta preparat innehåller patentsökta ingedienser som gör att hungerkänslorna och sug efter sötsaker och kolhydrater plus allt annat inte finns där. Skall också innehålla det kroppen behöver för att fortfarande kunna träna. Dvs alla nödvändiga mineraler och vitaminer medmera som kroppen behöver. Finns som 3- och 5-dagars alternativ. Jag testar nu en 3-dagars. Kostar ca 700 kr i butik. Ger ca 1000 kalorier per dag. Vägde i morse in på 89,3 kg. Mer rapporter kommer. Känner mig pigg och bra än så länge.