Fredag fick jag hem killarna. Nu hade Axel fått samma hosta som Elias har haft. Elias hostar fortfarande och det är nästan 5 veckor sedan han fick sin förkylning. Axels verkar lite lindrigare. Blev alltså VAB på fredag. Det var helt OK – blev vilodag från träning både fredag och lördag. På söndagen blev det ett lätt styrketräningspass.För att påskynda tillfrisknandet så lockade jag med Gokart på söndag. Och det funkade! På söndag två friska killar och idag har båda varit i skolan. Skönt!

Nu på måndagskvällen så var det Luciafirande för oss föräldrar. Elias var stjärngosse och han är absolut finaste stjärnan av dom alla. man blir verkligen imponerad av hur duktiga tredje- och femte-klassare kan vara. Sjöng fint och alla var med.

Idag blev det ett mix-pass. Började med att värma upp med att cykla 10 km på träningscykel. Är väldigt nöjd – cyklade på 14 min 06 sek. Alltså över 40 km/h i snitt. Måste vara riktiga glädjevisare. Sedan upp på löpbandet för att springa i 10 min. Spranf i 5 min per km och 5 min 30 sek per km tempo. Kändes Ok.Sedan körde jag lite styrka i ca 35 min. Började med att köra lite överkropp. Sedan special-övningen Bedja som är bästa värsta magövningen. Avslutade med lite benböj + några utfallssteg. Ett bra måndagspass.